Brev

Udseende

Hej, jeg er en pige på 13

Idag i skolen var der en der så min storebror,

de synes at han er virkelig pæn.

Og jeg kunne ikke lade være med at tænke:

“Hvad med mig” altså er jeg ikke flot?

Jeg tænkte bare på at, hvis nu min storebror er pæn,

bliver jeg det så også?

Det skal lige siges at han er et par år ældre end mig.

undskyld hvis jeg virker meget selv glad,

og kun går op i hvordan jeg ser ud.

Men det er noget jeg tænker meget over.

Tror i det kunne lykkes for mig at blive pæn?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Ja, det er sjældent at ens søskende er pæne og man selv er grim. Det sker næsten aldrig. Hvis man har smukke søskende bliver man også selv som oftest smuk. Ligesom hvis man har smukke forældre er der god mulighed for at man selv bliver smuk. Men det er helt naturligt at du går op i dit udseende, det gør vi alle. Jeg er nu helt sikker på du er lækker!

  • Celina, Pige, 16 år

Hej.
vi alle kender til det og føle sig “utilpas med sig selv” men alle er helt smukke på vær der”s måde og du også god nok ligemeget hvordan du ser ud og det dummeste du noglesinde kunne gøre det er og ændre på dig selv men du skal bare huske du blev født Såden og det kan du ikke ændre på 💗

  • anonym, Pige, 11 år

Hej pige på 13,
Jeg tænker selv på mit udsende før synes jeg, at jeg var mega grim, men så begyndte jeg, være gang jeg så et spejl, sige noget pænt til mig selv fx du har meget smukt hår idag og så vidre indtil jeg blev tilfreds med mit udsende håber det kunne hjælpe, men en anden grund er nok, fordi du er teenager, der fokusere man tit på sit udsende og hvad andre tænker, men er sikker på, at du er flot på din EGEN måde😊 ps håber du kunne bruge mine/mit råd.
Kh *****

  • Du er dig!, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat