Brev

Tyk? Unormal?

Hej

Jeg har et par drenge fra min klasse,

som bliver ved st kalde mig tyk.

Og jeg har det generelt ikke særlig godt med det…

Så tænker jeg jo automatisk om jeg faktisk er tyk…

Så vil i ikke hjælpe med hvad jeg skal svarer til dem.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde,
Det overhoved ikke i orden, man skal tale pænt til hinanden. Da jeg gik i skole, der gjorde vores klasselærer meget udad, at vi opførte os ordentligt overfor hinanden. Vi lærte om takt og tone, altså hvordan man skal opfører sig. Vi lærte hvor ondt ord kan gøre. Når der var konflikter, var der klassemøde, hvor vores klasselærer forsøgte at få os til at forstå forskellen på rigtigt og forkert. Det hjalp rigtig meget.

Nu ved jeg ikke om du den eneste, men hvis der generelt er en dårlig tone i klassen. Synes jeg du skal prøve at fortælle din klasselærer, at du godt kunne tænke dig, at det her emne blev taget op. Din anden mulighed er at sige noget til de her drenge, problemet er bare at hvis du siger noget til dem, risikerer du de bliver ved, da de får en reaktion. Hvis du derfor ikke kan blande din klasselærer ind i det, synes jeg det bedste du kan gøre, er at ignorer det. Hvis de ikke får en reaktion fra dig, bliver de også hurtigt trætte af at sige det.

Håber det her kan hjælpe dig søde.

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat