Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Trekantede bryster??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa pige på 13
Jeg er selv en pige med trekantede bryster og det har jeg haft siden jeg var 11. Drengene fra min klasse siger f.eks. til mig “Ej dine bryster er flotte”, “Dine bryster er jo perfekte” Osv. pointen er at jeg selv har trekantede bryster og det har jeg haft siden jeg var 11 og det er folk så ligeglade med. Bare prøv at tænke “Mine bryster er perfekte som de er, uanset om de andres ser ud”
Jeg håber du kommer over det 😀
Mvh. Tess på 14

  • Tess, Pige, 14 år

Ja bryster er jo forskellige hos alle piger og kvinder, så det er en god start at du har det synspunkt på plads. Jeg tror at det kræver flere år at acceptere sin krops udseende, så hvis du bliver ved med at fortælle dig selv at vi ikke alle kan have kuglerunde bryster der bare sidder lige i skabet så er du godt på vej. Det er en proces at elske sig selv for den man er, og du er 13 år, så du har skam massere af tid endnu til lære det. Jeg har selv haft problemer med at kunne lide mine egne bryster, da jeg var i din alder og lidt ældre synes jeg min bryster var for store og hang for meget. Min pointe er at du nok skal komme til at acceptere dem som de er, fordi du ved jo godt folk er forskellige, det kræver bare tid og det er ikke noget man lære over en dag

Du har styr på det! Du kommer til at elske dem på et tidspunkt

  • Ayo, Pige, 19 år

Sådan tænker jeg også noglegange.
Prøv og tænk på de ikke er færdigudviklet og husk på at måske de tænker det samme som dig. Tænk på det kan være de tænker du har åh så perfekte bryster.. og ikke kan lide sine egne..
Du god nok.. måske snak med nogle fra klassen om hvad de mon ser synes om dem og måske tag en snak om hvordan i har det med jer selv.
kram pigen

  • pigen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat