Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tøj

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes bare du skal snakke med din mor om det fordi hun var jo også ung på et tidspunkt

  • ehhe, Pige, 14 år

Hejsa 🙂
Jeg forstår udmærket godt dit problem. Jeg er selv typen, der ikke vil have, at folk skal kommentere på mit udseende, hvis jeg har ændret noget (f.eks. en ny frisure).

MEN du bliver jo ældre, og det er naturligt, at man begynder at tænke mere på sådan nogle ting, og at man måske gerne vil ændre et par ting. Jeg synes selvfølgelig ikke, du skal gøre noget, du ikke føler dig tryg med, men hvis du gerne vil begynde med at gå med makeup, kunne du begynde med lidt ad gangen. Du behøver måske ikke starte med alt på en gang. Du kan f.eks. starte med mascara eller bare at børste dine øjenvipper og øjenbryn.

Jeg ved desværre ikke, hvad der skal til, for at du for modet til det, men du kunne give det et forsøg. Prøv f.eks. at øve dig hjemme, eller hvis du kort skal ud af huset.

Jeg synes, det kunne være en god idé at snakke med din mor om, at du gerne vil gå med g-streng. Hun har selv været en pige engang, og hun ved, hvordan det er. Jeg er sikker på, der ikke er nogen, der vil grine af dig. De ved jo godt, at du vokser op 😉

Held og lykke!❤

Venlig Hilsen Solbær#

  • Solbær#, Pige, 17 år

Med makeup, kan du starte stille og roligt, men bl.a. en maskar når det då er blev naturligt kan du bruge lipgloos osv.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat