Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

tøj?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.
Gå i det tøj DU føler dig tilpas i.
Det virker unikt og det kan mange godt lide!😊

  • 😊😊😊, Pige, 13 år

Du skal gå i det du har lyst til. Men hvis din mor siger “det skal du ikke gå i” så husk hun bare prøver at passe på dig. Så du ikke går i noget, der kan sende forkerte signaler. Husk at uanset hvad du går i kan det aldrig blive din skyld om du overfor andre sender et forkert signal. Men vær opmærksom på, at nu mere voksens du klæder dig og nu mere let påklædt du er, så vil der være drenge der kigger efter dig, og kommer med dumme kommentarer. Har været der slet og du skal bare prøve at lade som ingen ting, og gå til en voksen hvis det bliver for meget.

  • Sara, Pige, 14 år

Står selv i samme problem. Har sagt til mig selv at jeg skal gå i det jeg vil, også være ligeglad med de andre. Hvis de siger noget er de bare misundelige på at du tør gå i det du vil.

  • Hjælperen, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat