Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

taget på

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Man kan godt tage på og blive ret oppustet i ansigtet af alkohol. Især øl feder. Vil nok råde dig til at vælge noget ret “sprittet” alkohol, dyrke noget sport og hold lidt igen med fed mad. Så skal dit ansigt nok blive pænt igen.

  • MT, Pige, 16 år

Hej pige 15 år.
Jeg oplever lidt det samme som dig og har snakket med min mor om at jeg er ked af det over det. Hun siger at det er meget normalt i min alder at man fx tager på i ansigtet og at det gjorde hun også. Måske kan det også være alkohol som feder, men det behøver ikke være det der er grunden til det.
Kh pigen der har det på samme måde..

  • E, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat