Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

strækmærker hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
strækmærker kan ikke gå væk jeg er 12 og har det på mine inderlår.
De kan gøres mindre synlige ved at du begynder at træne din røv

Mvh pige på 12

  • pige, Pige, 12 år

Hej
Jeg har også strækmærker på røven, det kan være mega irreterende, men man må bare lære at leve med det, og mange kan relatere. Jeg har hørt at de aldrig kan gå helt væk, men de bliver mindre, og næsten utydelig efter noget tid

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej min ven. Du skal vide at vi alle har ting vi er usikre omkring. Hvis det ikke er strækmærker, så er det appelsinhud. Og hvis det ikke er appelsinhud så er det små bryster osv osv osv. Der er ikke nogen ende på det. Det er helt naturlige ting som vi alle prøver før eller siden. Og måske er den bedste måde ikke at være bange for at snakke om det. Man kan måske snakke med sine venner om det og så kan man se at de måske går i gennem de samme ting.

Mvh pige på 15 år

  • Pige 15 år, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat