Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

strækmærker

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal på ingen måde skamme dig over dine strækmærker. Jeg synes at mine er ret seje og jeg har lært at kunne lide dem, synes lidt de ligner lyn. Har aldrig personligt oplevet en person sige at det er ulækkert eller klamt eller noget. Der er desværre ikke rigtig noget man kan høre for at få dem væk, de bliver dog mere utydelig med tiden. Og jeg er sikker på at der er nogle du kender der har dem, de skjuler dem måske bare godt. Jeg havde det personligt forfærdeligt med mine strækmærker, men har dog lært at elske dem. I forhold til at klæde om, er det er fuldstændig normalt at være usikker på sig selv og hvordan man ser ud. når man er i teenagere alderen forandre man sig meget både drenge og piger, og det kan give en masse usikkerheder, fordi man ikke er vand til det. Men det er alle, dermed sagt er det selvfølgelig super træls at skulle have det sådan med sig selv hele tiden, men måske er du bare en af dem der starter med at udvikle sig lidt før andre, sådan var det også for mig. Jeg håber det hjælper bare lidt og at du lære at elske dig selv og den du er❤️

  • Naja, Pige, 14 år

Som dreng kan jeg sige at strækmærker betyder intet, og at der ikke er nogle grund til at være bekymret.
håber jeg kunne booste selvtilliden lidt 🙂
Hav en fantastisk dag <3

  • Jonas, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat