Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Spørgsmål piger

Jeg er en dreng på 15,

der egentlig bare vil høre

hvordan man fremstår atraktiv

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Bare vær dig selv. Ja man kan godt få sig selv til at fremstå mere attraktivt, men det behøver ikke være udseende. Noget af det er er mest attraktivt er når drenge respektere piger, ikke laver sjov med menstruation og ikke laver sexistiske jokes. Hvis du er dig selv og er respektfuld, så er du attraktiv på din egen måde.
Håber det hjalp.

  • Anonym, Pige, 13 år

Ha god hygiejne PLEASE og duft godt! Jeg elsker når at drenge bruger cologne! Og ik nedgør piger og menstration osv! Hvis at du får en kæreste, eller en flirt og hun får mens lige pludselig så giv hende noget chokolade, giv hende din hoodie der dufter af dig og kys og kram hende!

  • Anonym, Pige, 13 år

hej! de fleste piger finder personligheden det mest attraktive, så bare vær dig selv!<3 men hvis du også gerne vil være mere tiltrækkende ved udseende så er det nogle tips her x
1. den måde du snakker til/om piger betyder meget, lad vær med at komme med alle mulige grimme kommentare.
2. stil, det tøj du går i definere (ofte) dig som person men hvis du har pænt tøj på kan de gøre dig meget mere tiltrækkende.
3. smykker! piger elsker drenge med smykker. chains, ringe, øringe – whatever!
4. god hygiejne, og en god parfume..

  • anonym:), Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat