Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Små bryster

Hej

Jeg er en pige på 14

Går drenge meget op i

om man har store eller små bryster?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

jeg elsker begedele patter er patter

  • Anonym, Dreng, 14 år

For mig betyder det ingenting og jeg kender heller ikke lige nogen, der går op i det. Et par pigebryster er flotte uanset størrelsen.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Hej pige jeg kan godt forstå hvis du er usikker eller træt af så bryster men det betyder ikke så meget for drenge. For os betyder størrelsen ikke alt det handler mere om personligheden. Det kan godt være at størrelsen er en dømmende faktor men det burde ikke være størrelsen der skelner mellem ja og nej. Og hvis det er så vil han ikke elske dig hvor hvem du er og bare rolig de vokser nok på et tidspunkt bare vent

  • R., Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat