Brev

Skildpadde-hud.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.😊
Dine ben luder helt perfekte i min verden. Mon ikke de er lidt misundelige på dig.
Du kan tage din idræts bukser på for morgen af hvis du har idræt om morgen, så skal du ikke skifte bukserne i hvertfald. Ellers kan du gå ud på toilettet og skifte i din pause inden idræt, hvis du har senere om dagen.
Du skal ikke tænke så meget over det. Det er nok noget de har glemt igen om 1 eller 2 uger. Hvis det ikke stopper så gå til dine idrætslærer, og fin ud af hvad i gør så.
Håber du kommer videre og finder en løsning!

  • Anonym, Pige, 12 år

For det første kan du starte dagen med at tage idrætsbukser på (Så behøver du kun at skifte bukser 1 gang!)
Og for det andet skal du bare vide at der er intet i vejen med at kunne se dine blodårer! Selv alles ben er forskellige! Og hende der sagde det der har sikkert bare forsøgt at være smart!
Bare vær ligeglad! Vær stærk!
Held og lykke🤗🤗🤗

  • :D, Pige, 11 år

Hej pige på 13

Det var da bestemt ikke i orden af hende pigen at disse dine ben på den måde. Selvom det er svært, så skal du ikke tage den på dig. Du er perfekt som du er, man er som man er og det kan ikke laves om.

Jeg synes ikke du skal klæde om hurtigt for så viser du hende pigen at det genere dig, hvilket jeg sagtens kan forstå, men klæd om i dit normale tempo og bare lad som om hun ikke er der.

Ved godt det er svært og det nemmere sagt end gjort, men kort sagt ” op i røven” med det hun, sagde. Hun skal ikke have kontrollen over dig, altså sagt på den måde at hun ikke skal kunne gøre dig ked af det osv. Hvis det bliver for meget for dig, så sig det til dine forældre som så vil tage det op med din lærer. Og læreren skal nok sætte en stopper for hende pigen.

Håber du finder ud af, hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14 år, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Chat
Chat