Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg være mig selv?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hey
jeg har det på samme måde men for noget tid siden lærte jeg at acceptere det. nu går jeg i meget farverigt tøj og så føler jeg mig meget mere glad og tilpas. det kan godt være de andre kommer med nogle kommentarer en gang imellem men bare sig pyt. efter noget tid er de ligeglade. det kan godt være at de ikke selv vil gå med tøjet men de synes sikkert det er mega pænt på dig.
håber du vil kaste dig ud i det.
kh en pige der har prøvet det samme.

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej pige,
jeg synes du skal gøre det! 💙
Jeg kan også rigtig godt lide farverigt tøj og ELSKER, at være unik. Jeg har altid sagt dette i mit hovedet “REGEL NUMMER ET FUCK HVAD DE TÆNKER, det er Tessa, som synger det i en af hendes sange. Jeg håber virkelig, at du gør det, for jeg kan også godt følge dig, det er sgu ret kedeligt med sort, hvid og grå.
Og du skal jo gå i det tøj, som du vil, så sig det til din mor.
Kh Hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 11 år

Hej du skal selvfølgelig gå i det du har det godt om det så er det alle andre har på eller anderledes og hvis din mor ikke er enig så bliv ved med at sige noget eller selv købe det og hvis du lader vær med at fortælle at du vil have noget andet tøj på fordi du ikke vil blive grinet a så lad vær grin a dem

  • The last vamire, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat