Brev

Skal have togskinner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

du skal overhovedet ikke bekymrer dig. det skal nok gå. en dreng fra min klasse har sindsyge tender hans får tænder stikker helt ind af ( hans fire fårsete tænder) han skal have bøjle på indtil han er 18 hvis han vil have de tænder fikset, nå men det skal nok gå det er jo får dit ejet bedste og hvis pigerene har et problem med dig er det deres problem og ikke dit fordi du er smuk som du er bøjle eller ej. du kunne også bare sige at du er faktisk ligeglad med hvad de mener. og jeg tænker at det nok ville gøre lidt ondt fordi den bøjle rykker jo dine tænder 24/7 ( det er nok ikke hele tiden man kan mærke det man vender sig nok til det idk?)

held og lykke!! <33

🙂 pige 12 🙂

  • anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat