Brev

Skal have togskinner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

du skal overhovedet ikke bekymrer dig. det skal nok gå. en dreng fra min klasse har sindsyge tender hans får tænder stikker helt ind af ( hans fire fårsete tænder) han skal have bøjle på indtil han er 18 hvis han vil have de tænder fikset, nå men det skal nok gå det er jo får dit ejet bedste og hvis pigerene har et problem med dig er det deres problem og ikke dit fordi du er smuk som du er bøjle eller ej. du kunne også bare sige at du er faktisk ligeglad med hvad de mener. og jeg tænker at det nok ville gøre lidt ondt fordi den bøjle rykker jo dine tænder 24/7 ( det er nok ikke hele tiden man kan mærke det man vender sig nok til det idk?)

held og lykke!! <33

🙂 pige 12 🙂

  • anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat