Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal have togskinner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pige, 10 år
Jeg er 12 år og har haft bøjle på i 2 år og der er ikke noget der har gjordt ondt.
i starten altså da jeg fik bøjle ville jeg sige smerten fra 1-10 var nok 4-5 så ikke noget skidt.

angående drengene, er det jo ikke deres valg det er dit. Spørger du mig synes jeg ikke du skal tænke på hvad de synes for om de kan lide det eller ej så er det bare sådan det er

  • Luc, Dreng, 13 år

Halløj

Jeg har personligt haft togskinner i 4 år + og jeg kan forsikre dig fra 1 – 10 gør det ikke 12 ondt!

Det gør ikke ondt at få dem på siden det er med en slags lim. Du kan dog være meget øm i dine tænder et par dage efter, og det kan være svært at spise. Men det får hurtigt væk, jeg foreslår at spise bløde eller flydende ting.

Og angående drengenes mening, f*** deres mening om dine personlige sager! Hvorfor er det lige at de behøver at blande sig ik? Bare prøv at ignorer dem og hvis du ikke kan det, spørg om hjælp fra dine veninder.

Håber at det går godt med det hele! De bedste hilsner mig 🙂

  • Mig, Pige, 13 år

du skal overhovedet ikke bekymrer dig. det skal nok gå. en dreng fra min klasse har sindsyge tender hans får tænder stikker helt ind af ( hans fire fårsete tænder) han skal have bøjle på indtil han er 18 hvis han vil have de tænder fikset, nå men det skal nok gå det er jo får dit ejet bedste og hvis pigerene har et problem med dig er det deres problem og ikke dit fordi du er smuk som du er bøjle eller ej. du kunne også bare sige at du er faktisk ligeglad med hvad de mener. og jeg tænker at det nok ville gøre lidt ondt fordi den bøjle rykker jo dine tænder 24/7 ( det er nok ikke hele tiden man kan mærke det man vender sig nok til det idk?)

held og lykke!! <33

🙂 pige 12 🙂

  • anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat