Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ser yngre ud end jeg er

Hej brevkassen

Jeg er en dreng på 18

som har nogle problemer med usikkerhed,

sagen er at jeg har fået at vide af folk nogle gange

at jeg ligner en på 17 eller 16 og jeg er 168 i højde

hvilket måske også kan give det indtryk

jeg bliver bare virkelig trist

fordi jeg bare gerne vil ligne alle andre 18 årige

Dreng, 18 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 18
Det må være helt vildt irrerterne at folk siger at du kun er 16, 17 når du er 18… Men det hele skal nok gå, jeg er ligeglad med at du er 18, og 168 i højde jeg vil bare se dig som en ærlig person, og sød!!:)

Jo ældre du bliver jo mere ville folk kunne se at du bliver voksen, du for måske børn, og bliver en rigtig man:)
Kh mig:)

  • Den søde:), Pige, 12 år

Det er også træls, jeg oplever faktisk det samme så jeg kan kun sige at jeg synes du skal sige noget til dem altså et diss prøv at søg på diss måske kommer der noget du kan bruge til næste gang du ser dem;) men du skal tænke på du er heldig at blive kaldt yngre end du er fordi de andre ser jo sikkert gamle ud når de er unge hehe XD mange piger i min klasse har større bryster end mig og de er ikke engang ældre end mig men man skal tænke på når de bliver ældre får de hænge patter:) håber du kan bruge det til noget❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej dreng på 18,

I Danmark har vi en af de højeste gennemsnitshøjder i verden (181,1 for mænd), og jeg tror måske det er derfor, at folk tænker, at du er lav. Ifølge verdensgennemsnittet er du faktisk knapt nok under gennemsnittet (170 for mænd)! Jeg ser selv ret ung ud, og folk mistænker mig ofte for at være 16 eller 17 – men i min erfaring er det sgu federe at være lidt ældre end man ser ud, frem for den anden vej rundt.

Alle går og tænker som dig, det er bare få der er modige nok til at dele det!

Lykke til, min ven.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat