Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

selvtillid

hej jeg er en pige på 12 år

der er to piger fra min klasse som tit siger dårlige ting om mig FX. du har alt for tynde ben, ej det ser ikke pænt, hvorfor har du ikke noget indendunder den T- shirt.

og sådan noget kan jeg blive ret ked af

og jeg står tit foran spejlet og kigger på mig selv og ikke syndes det er godt nok

så bruger jeg ofte 20-30 minutter på at finde h ad jeg skal have på og det er alt for lang tid jeg når jo ikke at gøre så meget andet om morgnen når jeg skal i skole

håber virkelig i kan hjælpe mig

KH pige der er utildfreds med sig selv

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hold ud det lyder ærlig talt som en kørte klasse start på en ny skole eller sig det til nogen!!
Helst en voksen du har tillid til eller få din mor eller far til at skrive til de to mobber pigersforældre så vil de være rare!!
Jeg har det heller ikke godt med mig selv fordi at der er 1 dreng der driller mig og så begynder de andre og så fik jeg mig en hobby og fik nye venner der.
Jeg er sikker på at du får nogle venner☆☆☆☆

  • Held og lykke, Dreng, 13 år

Hej
Du skal ikke lytte på dem du er den bedste på din måde. Du skal ikke være utilfreds med dig selv. Sig det til nogle der står dig nær.

  • blomterpige 12 År, Pige, 16 år

Jeg har selv prøvet noget lignende.

Jeg holdte bare op med at snakke med dem, hvilket var meget forkert. Du burde snakke med en tæt ven om det eller fortælle pigerne hvordan du har det.

Husk at du er perfekt som du er, ingen andre kan være bedre til at være dig end dig! Og hvis andre ikke kan acceptere at du er god nok som du er, er de ikke din tid hver!

Håber at du for løst dit problem, bedste hilsner fra mig 🙂

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat