Brev

selvtillid

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hold ud det lyder ærlig talt som en kørte klasse start på en ny skole eller sig det til nogen!!
Helst en voksen du har tillid til eller få din mor eller far til at skrive til de to mobber pigersforældre så vil de være rare!!
Jeg har det heller ikke godt med mig selv fordi at der er 1 dreng der driller mig og så begynder de andre og så fik jeg mig en hobby og fik nye venner der.
Jeg er sikker på at du får nogle venner☆☆☆☆

  • Held og lykke, Dreng, 13 år

Hej
Du skal ikke lytte på dem du er den bedste på din måde. Du skal ikke være utilfreds med dig selv. Sig det til nogle der står dig nær.

  • blomterpige 12 År, Pige, 16 år

Jeg har selv prøvet noget lignende.

Jeg holdte bare op med at snakke med dem, hvilket var meget forkert. Du burde snakke med en tæt ven om det eller fortælle pigerne hvordan du har det.

Husk at du er perfekt som du er, ingen andre kan være bedre til at være dig end dig! Og hvis andre ikke kan acceptere at du er god nok som du er, er de ikke din tid hver!

Håber at du for løst dit problem, bedste hilsner fra mig 🙂

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat