Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Drenge der synes udseende spiller nogen som helst rolle i din værdi som menneske skal smutte hjem i seng og hoppe i et hul. De fortjener ikke at være sammen med seje personer som dig selv og du fortjener bedre end dem. Sænk aldrig din standard fordi andre ikke gider prøve at leve op til dem.

Du lyder som en pisse cool og smuk person som JEG i hvert fald godt gad være sammen med. Det er typisk at drenge på vores alder opfører sig som om de har ret til at bestemme hvordan en pæn pige skal se ud og jeg kender det alt for godt (desværre!). De skal lære at blive voksne og tage sig sammen. Det er ikke dig der skal ændre dig <3

Til sidst vil jeg bare sige at det dine venner har med en random fyr nok ikke vare særlig længe. Det er ikke mange der møder deres livs kærlighed eller bare har lange seriøse forhold som 15 årige. Det betyder ikke noget i det lange løb og derfor behøver du ikke være jalous haha.

Lev livet mens du er ung og giv fingeren til dumme teenage drenge der ikke ser dig for den sygt awesome person du er <33

  • anonym, Pige, 15 år

Hej med dig.

Du skal bare vide er det virkelig ikke er noget galt med dig! Vi lever dsv. bare i en verden hvor alle skal gå rundt og have en holdning til hvordan både drenge, piger og andre køn skal være. Men det er netop det vi skal gøre op med. Vi skal være vores egne individer der danser og deler ud af vores kærlighed til lige præcis de mennesker vi vil dele ud til. Der er meget mere i livet end udseende og kærester. Ikke at de to ting skal være fuldstædnig ligegyldige, for romantisk kærlighed er en fantastisk oplevelse hvis det bliver gjordt med hjertet og ikke fordi man føler man skal. Du skal være præcis ligesom du vil være, så længe du har respekt for dig selv, alt og alle omkring dig, så når du langt.

De venligste hilsner fra mig

  • framigtildig, Pige, 18 år

Du er god nok
Lige meget hvad andre siger
Husk det❤️

  • Personen uden personlighed, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat