Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skraber og bh’er

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du

Ja det er virkelig ubehageligt og akavet, men det er mest noget man selv føler. Det er svært for din mor at vide du tænker over barbering og Bh’er hvis du ikke fortæller hende noget, og det er ret rart der er en til at hjælpe, som man holder af. Du kan godt!!

Det skal nok gå<3

  • anonym, 18 år

Tusind tak det vil jeg prøve🩷
Har du måske nogle anbefalinger til nogle bh’er? Eller hvad for nogle brugte du, da du var på min alder?

  • Teenageren, Pige, 13 år

kære pige
jeg står i præcis samme dilemma med barbering. Men det med bh’en. Altså du kan sige til din mor at du tænkte på om i skulle shoppe sammen. Og så tag ind i h&m og sig til din mor at du faktisk mangler bh’er. man føler det er virkelig pinligt men det er i virkeligheden ik ligeså slemt som man går og tror. Jeg bruger nogle bh’er jeg har købt på zalando (zalando.dk/next-2-pack-t-shirt-bher-off-white-nx383a0ab-b11.html) og så dem her fra h&m er også gode (www2.hm.com/da_dk/productpage.0694848020.html?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI766P0-HWhgMVCU-RBR3IugU6EAQYASABEgJgFfD_BwE) men altså det er nok en god ide at tag ud i en butik og prøve. Jeg tænker at det måske er behageligst uden bøjle til at starte med? jeg er næsten også selv lige startet med bh så er lidt i tvivl, men det synees jeg helt klart

håber det hjalp
knus og kram

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat