Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Strawberry legs (eller hvad det nu er)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvad med at tage ned til din læge med det? Det lyder fuldstændig ufarligt, så mon ikke du kan få noget creme eller noget til at smøre med. Når du er 15 kan du selv bestille tid. Det ville jeg nok gøre.
Kh mig.

  • Anonym, Pige, 18 år

Hej – jeg kan huske at jeg også døjede helt vildt med det da jeg var 14-15, tænker ikke at det er strawberry legs, men at det er irritation fra at barbere sig ofte, med den forkerte skraber eller med en “gammel skraber”. Jeg kan anbefale at du køber en skraber & barber creme fra estrid, det er seriøst en mirakel skraber, efter jeg er begyndt at bruge den er de røde pletter forsvundet & mine ben er helt smooth. Hvis ikke det er nok kan jeg virkelig også anbefale en alovera gel, kan bl.a. fås i normal <3 håber jeg kunne hjælpe dig, ha’ en dejlig dag!

  • Anonym, Pige, 17 år

måske er det hud orme den skal man presse ud

  • anna, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat