Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Piller negle

Jeg er en pige på 11.

Jeg er rigtig træt af at jeg ikke kan holde op med at pilen negle selvom jeg prøver!

Jeg bider i huden rundt om dem og i selve neglene og syntes selv det er lidt klamt.

Nogen der har prøvet nogen lignende det? Og nogen der har nogen råd? (:

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig!
Jeg ved præcis hvad du mener, da jeg har været det samme igennem.

Nogle ting jeg personligt gør er at tage håndcreme på hver dag-især rundt om neglene og neglebåndene. Det hjælper meget!
Det er en god ide at tage neglelak på, og hvis du ikke gider at drage opmærksomheden mod dem endnu, kan du bare bruge en gennemsigtig lak ovenpå! Det er især godt, hvis man har skrøbelige, tynde negle som mig, der knækker hele tiden.

Det er vigtigt at huske at bide negle er en normal ting, og selvom du lærer at stoppe med det, kan du stadig komme ind i vanen igen.
Sådan er det desværre bare.

Men jeg håber du kunne bruge det til noget!!

  • Anonym, Pige, 15 år

prøv evt at køb noget af det der neglelak “go’ negl”, der smager af skrald. Brugte det selv for et år siden, og det hjalp. Jeg købte noget i spanien der hedder Mavala STOP, men man kan også få det fra depend eller noget i Matas.

  • (:, Pige, 16 år

Hej.
Jeg bider selv negle og ved hvor svært det er at stoppe. Mit bedste råd er nok at få noget du kan smøre på dine negle, så det smager dårligt. Og så hvis du laver et væddemål med din mor Fx. om ikke at pille eller bide i dem. Og hvis du går det i et år Fx. får du måske 200 kroner.
God fornøjelse..

  • En god hjælper, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat