Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Piercinger

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig,

Mega fedt at du får en piercing! Bare ignorer andres holdninger og gå med det du selv syntes er fedt! 💫

Du skal bare vælge den piercing og det næsebor du syntes ser bedst ud til dig! 🤘🏽

Jeg har dog ikke fået piercing i næsen, men har et i mit øre – og de råd jeg kan give dig er at sørge for at holde piercing uberørt og have god hygiejne. 🧼 Prøv at undgå at røre alt for meget ved piercingen, da hullet og området omkring hurtigt kan observere bakterier og andre urene sager – for vi vil jo helst undgå betændelse. Saltvand er mega godt til at rense, men helt normalt vand og sæbe fungere også rigtig godt!😄

Husk altid at tjekke andmeldelser fra stedet du har tænkt dig at blive piercet! – og vil råde dig til at have en voksen med.

Det kan nok aldrig undgås at få en piercing, helt uden smerte – men smerten vare jo højst er par sekunder, hvor imod piercingen bliver der forevigt! 😉

Rock din nye piercing!
Held og lykke <33

  • Blå #, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat