Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Piercing i næsen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis at du allerede har 3 øreringe gør det nok ikke så meget at du også får en Piercing i næsen. Alle omkring dig har nok allerede accepteret det og ville nok have det helt fint med det. Dine forældre skal nok indse at det bare er sådan du er.

  • Totalt piercinget, piercing, 16 år

måske kan i aftale at du kun må have en sten ( diamant ) i næsen i stedet for en ring, da det kan virke mere rocker agtigt.
kærlig ilsen en pige på 12 år

  • cupcake, 12 år

Synes du måske kunne fortælle, at du har fundet er sted, og at du faktisk selv har råd! Kan godt følge dine forældre i det, men tror du ikke også bare, at det er deres lille pige der er blevet stor? (; De skal nok bare lige vende sig til tanken om, at du ikke er et barn mere! Desuden kan man jo tage piercingen ud igen, så så slemt er det heller ikke! Lyder super sejt med en piercing, og du vil sikkert ligne en million! <3
De sødeste tanker fra miig!

  • Miig!, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat