Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Påklædning til konfirmation

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng:)
Jeg har selv været til en del konfirmationer, og påklædningen betyder ikke det helt store. Men, det afhænger selfølgelig af, tid og sted. Hvis det eks. er en havefest vil jeg anbefale et par shorts/jeans og en pæn t-shirt. Du kan også tage en pæn sweatshirt på, sammen med habit bukser eller jeans.
Mvh Alma

  • Alma, Pige, 15 år

jeg syntes du skal noget “pænt” tøj på altså noget tøj som du føler er pænt ikke et jakesæt til 2000 kroner, men måske en hvid t-shirt og et par fx dickies bukser og så kan du tage en jakke på

  • pige, Pige, 13 år

Hej dreng!
Da jeg skulle konfirmeres havde jeg et jakkesæt på men man kan også sagtens have en skjorte på eller noget helt andet.
Det er faktisk sådan at når man skal konfirmeres og man skal have en kæmpe fest kan man helt selv bestemme hvad man vil have på!

Så hvis du vil have shorts på, så tager du bare shorts på! og hvis du vil have jakkesæt på tager du bare jakkesæt på!(:

  • Dreng, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat