Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Trusser

Hej!

Jeg har lige fået nye blondetrusser,

men har pludselig fået kolde fødder

, da jeg ikke ved hvad veninderne vil sige,

så jeg overvejer at ikke tage dem på til idræt…

så hvad synes i jeg skal gøre?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du bare skal tage dem på. Man udtrykker sig jo gennem sin påklædning og det skal man have lov til. Måske bekymrer du dig også for meget på forhånd. Måske dine veninder siger dine blondetrusser er søde, sexy, et eller andet positivt. Men forstår dig godt, jeg var også bekymret første gang jeg havde g-streng på til idræt. Men der skete jo ikke noget, der var kun positive reaktioner fra de andre piger. Så spring ud i det, girl!

  • Helpful girl, Pige, 15 år

Ejjjjjjjj du skal nok se godt ud❤️

  • Anonym, Pige, 17 år

Er du ikke helt sikker på idrætstimerne, kan du have dem på andre dage, hvor du ikke har idræt – når du så føler dig helt klar kan du tage dem på til idræt.

Mvh

  • Hjælperen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat