Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Udseende

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det helt okay at føle sig lidt anderledes ( du er ikke alene) prøv og gør det til vane med at kigge dig i spejlet vær dag også sig en ting der gør dig unik og smuk. Hvis det ikke hjælp så hæng et lille billed af dig som lille også tænk hver gang du siger noget grimt om dig selv snakker du til hende. Håber det kan hjælpe

  • Mia, Pige, 13 år

Jeg forstår godt at det kan være mega svært at føle sig “anderledes” og “bredere” end de andre piger.

Husk på at det at du er bredere ikke på nogen måde er en dårlig ting! Tværtimod er det hvad der gør dig mega unik og smuk❤️

Man kan godt side med en følelse af at grunden til at drengene går efter de andre er pga. ens krop – og det er helt normalt at have den usikkerhed! Hvis du bare hviler i dig selv og bliver ved med at være dig, så er jeg helt sikker på at drengene 100% også vil svimle om dig.
For det at se anderledes ud og generelt skille sig ud er altså kun en positiv ting. Det ville jo være kedeligt hvis vi alle var ens.

Du ser ud som du gør og det er helt perfekt!

  • ., Pige, 14 år

Jeg er ikke helt sikker på du har ret. Hvis du ikke vejer mere end de andre piger og ellers har et sødt ansigt bør det ikke være et problem i forhold til drengen at du er “bred.” I min klasse går drengene tit efter de lidt “brede” dvs. dem med en stor røv. En stor røv er bare in hos drengene. Ellers brug det gode råd som Mia ovenover giver. Kig dig selv nøgen i spejlet og vælg en ting ved dig selv du er glad ved. Fx dit smil, dine tæer eller noget. Og næste dag endnu en. På den måde kan du mere selvtillid.

  • Helpful girl, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat