Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Øreringe?

Hej

Jeg har overvejet i lang tid, at få huller i ørene.

Jeg er bange for, at det gør ondt.

Og at der kommer betændelse.

Alle mine venner har huller i ørene,

så jeg ved ikke om jeg vil.

Og min mor har også.

jeg håber, at i har et godt råd til mig.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej!
Jeg synes du skal give det et skud. Jeg har det selv, og det gjorde lidt ondt men ikke mere.🥰💕

  • Sushi, Pige, 11 år

Hej du skal Slet ikke tænke på det gør ondt for det gør kun så ondt, som du gør det til. jeg synes du skal tænke om du Overhovedet vil have huller i ørene Håber det hjalp

  • 🍄, Pige, 13 år

Hejjj:)
Jeg har haft samme problem… jeg ville gerne gå med øreringe, men jeg er en kæmpe kylling og tør ikke at få skudt huller i ørene. Jeg søgte lidt på nettet og fandt forskellige webshops, hvor man kan få øreringe til ører uden huller, som ligner normale øreringe på en prik. Der findes sygt mange varianter, og jeg bruger dem næsten hver dag og er vildt glad for dem! Måske kunne du starte med at købe sådan nogle og så få lavet huller senere, hvis du har lyst? Prøv at google Catz Svendborg eller Bugge Design. De kan godt gøre en smule ondt, men det er ikke slemt, og man vender sig til det. Held og lykke:))

  • B, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat