Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vorter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år jeg har det samme som dig mit råd er at du kan gå ned til skolens sundhedpjerske eller din lærer eller din forældre og snakke med dem om det måske hjælper det og jeg sender en kæmpe krammer herfra til dig

  • Kaninus, Pige, 13 år

Hey
Jeg har samme problem men tænker ikke så meget på det. Jeg lader dem bare være men sørg selvfølgelig for at de ikke smitter. Fodvorter kan forsvinde af sig selv, så prøv at give det lidt tid. Husk at sørge for at der ikke er nogen sandsynlighed for at de smider. Og hvis de stadig ikke forsvinder så prøv at sig det til din mor/far eller en anden du tror kan hjælpe.

🙂 håber du kan få lidt ud af mit svar.

  • Anonym, 13 år

Hej, jeg havde det samme problem før i tiden, I starten kan det være produkterne ikke virker, men det kræver også at du gør det hver dag og er tålmodig. Hvis det så en dag ikke går væk, syntes jeg du skal sige at det gør ondt, så kan du blive henvist til en hudlæge som kan frosse vorterne.

  • V., Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat