Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nervøs over hvordan jeg ser ud

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kender følelsen. Tricket er at acceptere sig selv. Sociale medier får os til at tro at man skal se sådan og sådan ud for at være pæn. I virkeligheden er vi alle smukke, jeg lagde først mærk til det da jeg stoppede med at kritiserer mig selv så meget. For det først der at jeg stoppede med at kritiserer andre mennesker omkring mig. Ha kærlighed til dig selv, så kommer du også til at ha kærlighed for de andre mennesker. Folk er faktisk ligeglad hvordan du ser ud mest af tiden, de tænker hele tid over om de ser godt ud. Kig i spejlet, og finde noget som du kan godt lide ved dig selv, og tænk ‘ damn jeg er da smuk!”. Lad være med at prøve at lever op til andres menneskers forventninger. Livet er for kort for os til at tænke så meget over hvad de andre syns om os, og over at vi ikke ser ‘perfekt’ ud. Lære at Elske sig selv, så kommer selvsikkerhed selv.
Mvh José

  • Anonym, Pige, 17 år

Hejjj søde!
Tror virkelig at alle er usikre på hvordan de ser ud og om de nu ser ok ud i andres øjne. Det er jo næsten helt umuligt at finde ud af hvordan andre ser en(ifølge min teori) for man med sådan set aldrig om folk lyver. Det er virkelig svært at gøre alle i dit liv tilfredse så hvad med at starte med at gøre dig selv tilfreds først og fremmest?
Har selv både haft perioder hvor jeg syntes at jeg var virkelig grim og perioder hvor jeg syntes at jeg var urolig smuk!
Har ikke så meget at sige til det her men tit siger jeg til mig selv “du kan ikke rigtigt få en anden krop så du kan ligeså godt lære at elske den du har” og det hjælper egentlig ret meget hos mig. Når jeg tænker mig om har jeg faktisk heller ikke lyst til at være andre end mig selv.
Har desuden læst på nettet at hvis du siger noget nok gange til dig selv så begynder hjernen at tro på det. Det syntes jeg at du skal prøve.
Men vil bare informere dig om at jeg virkelig synes alle er smukke! Selv dig;)
Hilsen Mig

  • Tøsen, Pige, 13 år

Hej. Mange der har større næser og er usikre omkring dem, har fået en næsepiercing da den tager opmærksomheden fra resten af næsen. Hvis du selv synes at det kunne være flot er det ihverfald vigtigere end hvis det er for andres skyld. 😇

  • H., Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat