Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Monobryn👎🏻

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år.
Jeg kan godt se det er svært for dig.. Men jeg synes du skal fortælle din mor om det, så hun kan hjælpe dig! Hvis du har lyst til at plukke dem, så gør det (hvis du må for din mor), men hvis du ikke har lyst, så lad vær, fordi dem fra din klasse skal ikke bestemme hvordan du skal se ud.

Mvh pige på 15 år

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg synes ikke du skal lytte til dem! Sæt pris på det du har! Det er en gave! Vær dig selv og elsk dig selv, hvis du gør det, bliver du det mest attraktive menneske af dem alle🥰

  • E, 16 år

Det helt okay, jeg er selv 12 og har lidt men ikke meget, da der var en der kom med en kommentar gik jeg hjem og plukkede dem, men det gør jeg ikke mere. De mennesker er nok bare bange for din skønhed.

  • HOPE, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat