Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Model

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

først skal du snakke med dine forældre omkring hvad din drøm er, derefter skal i have fat i en fotograf der kan give jer lidt mere rådgivning om hvordan man starter op på det.
du skal også vælge hvilken “modelvej” du vil om det skal være for tøj eller hår whatever. bare du snakker med dine forældre først

  • Cebber, Dreng, 17 år

Prøv at snakke med dem igen.
Men vil lige sige at det kræver at du kan tåle at for ikke så rare ord st vide, fordi at være model kræver at have god selvtillid og kan tåle at få tingene sagt lidt hårdt! Og det kræver en bestemt højde også! Og det er også godt psykisk! Bare lige så du ved inden du vil begynder og blive model❤️ Men ja snak med dem igen om det, men det er MEGET HÅRDT at være model

  • Pige🥰, Pige, 13 år

Hej pige på 13 år.
Hvis du gerne vil være model så skal du regne med at det bliver hårdt. Man for tit nogle ubehagelige ting at vide og det kræver meget energi og selvtillid. Hvis du i godt kan kan lide den måde du ser ud så skal du da være model!!!
Du skal måske tænke over hvilken slags model det skal være. De jobs man kan få som model afhænger jo af ens udseende. Modebranchen vil helst have høje tynde piger da designere synes at det er en interessant kropstype men der er også mange andre veje man kan gå indenfor reklame det behøver jo heller ikke at være tøj. Det første du skal gøre er at finde en agent det kan man gøre gennem en ansøgning til et agentfirma. Agentfirmaet for så en opgave som de skal sende en model ud til og hvis du passer til beskrivelsen så har du jobbet. Det er ihvertfald en god ide at få en agent.
Held og Lykke med drømmen ❤️❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat