Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikkerhed på udseende

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er sikker på dine veninder også er usikker på sig selv, du ved det bare ikke

Jeg ved ikke om det er ondt men det hjælper på min selvtillid:

Jeg var også usikker på mig selv men så prøver jeg bare at sammenligne mig selv med folk som ser meget værre ud end mig..

Da jeg søgte på google om grimme mennesker…

da jeg har set folk som næsten kun er lavet af plastik osv.

Så tænker jeg altid ” jeg skal være taknemmelig over jeg ser sådan her ud og ikke ligner dem”

men også at man skal være taknemmelig over f.eks. jeg er meget taknemmelig for at jeg har arme og ben, da nogle mennesker ikke har det,

det er ligemeget om ens ben er grimme , da mange børn som ikke har ben

De ville gøre alt for at få ben og de ville være ligeglad om der er hår på

Jeg tror også at de første mennesker på jorden prøvede bare at overleve og få mad og drikke , de tænkte sikkert ikke på deres udseende

Grunden til man bliver usikker er nok fordi man ser andre mennesker som er usikker sig selv så de bruger makeup så man tror de er perfekte

Men mange som er smukke de har sikkert problemer med andre ting i deres liv , f.eks. de ikke har det godt derhjemme

Ikke vær usikker på dig selv, det fortjener du ikke

❤️❤️❤️

  • Anonym, Pige, 14 år

Du skal først og fremmest lære at holde af dig selv. Hvis dine veninder siger du er meget pæn må du tro på det. Som den 11-årige siger, så stil dig evt. foran spejlet, gerne helt nøgen. Så prøv at finde en ting ved dig selv du godt kan lide. Måske dine øjne, din næse, dine lår, dine bryster eller noget. Næste gang du er nøgen foran spejlet måske endnu en ting. Så kan du måske understrege den ting. Hvis det er dine øjne så brug lidt mascara der fremhæver dem, hvis det er dine bryster så find en bluse der fremhæver dem (eller en push-up). Efterhånden får du mere selvtillid – det virker i alt fald for mig. du kan også spørge dine veninder hvad præcist der er pænt ved dig. Og så dyrk det! Tro mig, det hjælper!

  • Anonym, Pige, 16 år

Jeg tror slet ikke, at det er dit udseende, som gør, at du ikke får så meget opmærksomhed fra drengene. Med et sådant syn på dig selv, så kan jeg faktisk godt forstå drengene. Vi drenge elsker stærke, venlige og selvsikre piger, så drop den indstilling, og drengene kommer helt af sig selv. Hav en god dag!

  • j

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat