Brev

Min hårfarve

Jeg er en pige på 12 år og jeg går i 6. Klasse.

Jeg hader min hårfarve! Den er bare kedelig brun med lyse striber.

Jeg synes at det er unfair fordi at alle blondinerne for drengenes opmærksomhed og det er aldrig brunetterne! Er brunetter grimme??

Jeg vil bare gerne høre hvilken hårfarve som i synes er pæn👩🏽👩🏼‍🦰👩🏼

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er brunette og scorer masser af fyre, så dont worry din fremtid er lys;)

  • Molly, Pige, 16 år

Jeg har rødt hår og jeg tænker nogle gange hvordan jeg vil se ud med andre hårfarver men jeg syntes at jeg ser flottest ud med rød prøv at forestil dig at du havde en anden hårfarve og tænk i dig selv om du vil se pænere ud måske vil det hjælpe😊

  • den dreng, Dreng, 13 år

Der er slet ikke noget galt med at være brunette! Har selv sort hår og følte mig også overset på grund af blondinerne, men husk du er lavet til at se sådan ud! Du kan altid farve det engang når du bliver større, men ligenu skala du bare nyde det og give det en chance!

  • Sort håret, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat