Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min hårfarve

Jeg er en pige på 12 år og jeg går i 6. Klasse.

Jeg hader min hårfarve! Den er bare kedelig brun med lyse striber.

Jeg synes at det er unfair fordi at alle blondinerne for drengenes opmærksomhed og det er aldrig brunetterne! Er brunetter grimme??

Jeg vil bare gerne høre hvilken hårfarve som i synes er pæn👩🏽👩🏼‍🦰👩🏼

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er brunette og scorer masser af fyre, så dont worry din fremtid er lys;)

  • Molly, Pige, 16 år

Jeg har rødt hår og jeg tænker nogle gange hvordan jeg vil se ud med andre hårfarver men jeg syntes at jeg ser flottest ud med rød prøv at forestil dig at du havde en anden hårfarve og tænk i dig selv om du vil se pænere ud måske vil det hjælpe😊

  • den dreng, Dreng, 13 år

Der er slet ikke noget galt med at være brunette! Har selv sort hår og følte mig også overset på grund af blondinerne, men husk du er lavet til at se sådan ud! Du kan altid farve det engang når du bliver større, men ligenu skala du bare nyde det og give det en chance!

  • Sort håret, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat