Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Makeup og Lejrskole!

Hej.

Jeg er begyndt at bruge makeup altså foundation, eyeliner, blush osv

men jeg skal snart på lejrskole

og ved ikke hvordan jeg skal nå at gøre mig klar

eller om jeg kan tage mit makeup med.

Nogen af pigerne i min klasse bruger makeup

men ikke så meget kun lidt concealer og mascara.

Har i prøvet det før og har i nogen tips eller en løsning?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Du kan stå tidligere op og tage det på. Har selv været på lejrskole med min klasse før og der var det ikke noget problem, for hvert værelse havde sit eget badeværelse hvor jeg kunne stå og lægge det på. Ellers synes jeg, at du skal spørge pigerne fra din klasse (eller dem, du skal sove på værelse med), hvad de synes, du skal gøre, og om det er okay for dem, at du står tidligere op for at gøre dig klar.

  • sam, Pige, 16 år

Hey
Hvis jeg var dig, ville jeg bare vælge et natural basic make up look. Som bare ikke så meget make up på og noget der ikke tager så lang tid. Håber det kan hjælpe lidt.❤
Kh S

  • Pigen, Pige, 13 år

hej jeg kan godt forstå det men bare være dig selv og hvis de andre siger noget om det så kan du bare sige at du synes du er pæn hvis du har makeup på eller du ikke har fordi alle er pæne lige som de ser ud

  • selma, Pige, 9 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat