Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Makeup!!! Hvornår???

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er 12 år og er lige startet i 6 klasse.

Jeg går med conceler og mascara

  • Hej, Pige, 23 år

Jeg er en pige på 15
jeg begyndte at gå med makeup (concealer) allerede omkring 9-10 år fordi jeg begynde at få bumser, mine forældre synes det var alt for tidligt. Men jeg synes ikke at de skulle bestemme hvad jeg måtte og hvad jeg ikke måtte
jeg har gået med makeup lige siden, og jeg synes hvis dine forældre ikke er så meget for det. Så aftal med dem hvor meget du må gå med og mødes “på midten” så fx mascara og concealer.

  • Laura, Pige, 15 år

jeg syntes virkelig ikke du skal starte i virkeligheden gør det jo bare din hud være når fjerner makeup-en og du er køn som du er, jeg ville sige lad vær!!

  • halm, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat