Brev

Makeup?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejjj
Jeg begyndte først at gå med “makeup” det vil sige en lille smule Concealer (dækkecreme) hvis nu at jeg havde en stor bums eller sådan noget da jeg var 13 år. Og da jeg var 14 begyndte jeg at gå med mascara. Så jeg syntes at man skal mærke hvornår man har brug for det eller selv er klar til det, og ikke når ens veninder er begyndt på det. Man kan også spørger sig selv hvorfor at man gerne vil gå med makeup det kan være at det klarer nogle ting op.

  • 😉, Pige, 15 år

Hej, make up har ingen alder ligesom tøj ikke har nået køn. Gå med alt den make up du vil, selvom jeg prefer det naturlige… Men gør det hvis du vil.

  • Victoria, Pige, 16 år

Hejsa
Jeg begyndte at bruge mascara og concealer her da jeg blev 15.
Synes du skal vente liiidt endnu. Måske til de 14-15 år?
Synes ihverfald det alt for tideligt som 11 årig.
Håber du ku bruge det til noget, knus fra mig❤️

  • E, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat