Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Makeup?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejjj
Jeg begyndte først at gå med “makeup” det vil sige en lille smule Concealer (dækkecreme) hvis nu at jeg havde en stor bums eller sådan noget da jeg var 13 år. Og da jeg var 14 begyndte jeg at gå med mascara. Så jeg syntes at man skal mærke hvornår man har brug for det eller selv er klar til det, og ikke når ens veninder er begyndt på det. Man kan også spørger sig selv hvorfor at man gerne vil gå med makeup det kan være at det klarer nogle ting op.

  • 😉, Pige, 15 år

Hej, make up har ingen alder ligesom tøj ikke har nået køn. Gå med alt den make up du vil, selvom jeg prefer det naturlige… Men gør det hvis du vil.

  • Victoria, Pige, 16 år

Hejsa
Jeg begyndte at bruge mascara og concealer her da jeg blev 15.
Synes du skal vente liiidt endnu. Måske til de 14-15 år?
Synes ihverfald det alt for tideligt som 11 årig.
Håber du ku bruge det til noget, knus fra mig❤️

  • E, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat