Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Makeup

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
jeg synes ikke at andre skal have lov at bestemme hvad eller hvor meget makeup du skal have på. (jeg prøver ikke at være tarvelig på nogen måde)
så jeg vil sige at hvis du har lyst til at begynde at eksperimentere med makeup så gør det (hvis du altså får lov af din mor)

hvis du f.eks. er i normal eller noget andet lign. kan du måske spørge din mor om du må begynde at bruge det du nu vi bruge.

det var i hvert fald sådan jeg spurgte min mor. jeg startede bare småt ud, med en mascara og øjenvippebukker, og så senere begyndte jeg så med lidt mere.

men det kan være en god ide at holde det meget naturligt i starten og så bygge op derefter.

jeg håber du kan bruge mit svar. 🙂

  • anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat