Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Makeup

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg havde det på samme måde da jeg startede med at gå med makeup. En god ide er at starte lige så stille så både du og de andre omkring dig bliver vandt til det. Jeg har altid hadet mine øjenbryn. Og jeg var også den første der farvede dem op for det var noget der gjorde mig usikker, og da jeg gjorde det var mange af mine veninder der kommenterede på det de første par dage men så blev de vandt til at jeg ravede dem og nu er e’et helt normalt. Men hvis det er noget der giver dig højere selvværd så spring ud i det og have troen på at det nok skal gå!
Du skal ikke tænke på hvad de andre synes selvom jeg ved det kan være svært.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat