Brev

Make Up

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 15 år

jeg synes du skal være dig selv og fx bruge lidt make up eller lidt læbestift eller sådan noget(men du bestemmer selvfølgelig selv) jeg er 14 snart 15 men alle i min klasse bruger os makeup men jeg synes det ser dumt ud på mig men altså jeg er ik sammen med dem fra min klasse fordi det bruger alt for meget make up og jeg synes ik det ser pænt ud så jeg er blevet gode venner med nogen fra de andre klasser som ik bruger make up og vi synes at hvis man vil bruge makeup så gør det men hvis man ik vil så lade vær og så må folk bare acceptere hvem du er ! og hvis du ik kan lide at have det på så ta et skridt ad gangen og se hvad du kan lide at have på jeg bruger bare lipgloss og ik andet mest fordi jeg ik kan finde ud af at lægge det !

men det er i sidste ende dit valg ik mit men jeg håber du finder u af hvad du vil

  • Emma pige 14 år, Pige, 14 år

hej pige på 15
jeg syntes bare du skal begynde lige så stille og fortælle hende dun beslutning om at du gerne hvil gå med makeup. Da din veninde jo også selv går med makeup hvil hun måske bedre forstå det jeg syntes personeligt at du skal begynde med mascara, concealer, bronzer og highlighter. eyeliner kan godt være lidt volsom i starten hvis du bare hvil havet et naturlit look

  • Anonym, Pige, 17 år

Du har kun et liv, så gør lige hvad der passer dig (inden for lovens rammer selfølgelig ;))

Det med din veninde som har fået opfattelsen af at du ikke vil bruge makeup, der synes jeg, at det er helt i orden at skifte mening! Sig det til hende, måske sådan noget som: “Ej, synes du virkelig det?”.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat