Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lidt af hvert

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig,
1: Jeg sveder også RIGTIG meget under armene, og jeg har brugt sådan en deo der forhindre svedpletter, den hedder “Perspirex” og den kan man få i matas.
2: Jeg har også hår på armene men det er helt naturligt. Du må IKKE barbere dem, men jeg har set man kan farve dem lysere, men jeg ved ikke om det er noget man skal gøre.
3: Jeg har ingen ide, men du kan jo selv gå ud og købe nogle hvis din mor ikke gider, og hvis hun bliver sur, så siger du bare at den anden ikke virker eller sådan noget. For du skal bruge hvad du gerne vil.
Håber jeg kunne hjælpe❤️

  • C, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat