Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lidt af hvert

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg er en pige på 12 og sveder også så meget!
Men jeg trør bar du skal sige til dig selv det lige meget for alle sveder.
Hvis det er det er noget der fylder så snak med en forældere Eller lære eller en god ven om det.
Men det helt normalt
Håber det kan hjælpe
Tips : brug en Deo hvis du har. Ved ikke hvorfor men føler det bliver mindre + så lugter det ikke😄❤️
Kh mig

  • Mig, Pige, 12 år

Hej

Jeg har delt mit svar op til dine spørgsmål:)

1. Hvordan undgår man svedpletter på alle trøjer?

Det gør man ikke. Svedpletter er helt naturlige, og det er ikke noget at skamme sig over – endnu mindre hvis de ikke lugter. At shave under armene kan hjælpe på hyppigheden, da hårene er med til at danne varme.

Ellers sørg for at der kan komme luft, enten gennem ærmerne eller fra halsåbningen, til dine armhuler, så der ikke bliver varmt og fugtigt.

2. Hvordan gør man hår på armene mindre tydelige?

Her er det eneste jeg kan komme i tanker om at shave det af, selvom du ikke gider. Der er heller intet galt med at have hår på armene, og det er noget alle vil få.

3. Hvordan barberer man sine armhuler helt med en epilator?

Tryk lidt hårdere evt. og ellers skaf en skraber. Snak med dine forældre og fortæl hvorfor du synes det er nødvendigt, og sørg for at få vejledning første gang, så du ikke skærer dig på bladet.

Håber det er brugbart
Vh Dr. Jones

  • Dr. Jones, Dreng, 17 år

Hej med dig,
1: Jeg sveder også RIGTIG meget under armene, og jeg har brugt sådan en deo der forhindre svedpletter, den hedder “Perspirex” og den kan man få i matas.
2: Jeg har også hår på armene men det er helt naturligt. Du må IKKE barbere dem, men jeg har set man kan farve dem lysere, men jeg ved ikke om det er noget man skal gøre.
3: Jeg har ingen ide, men du kan jo selv gå ud og købe nogle hvis din mor ikke gider, og hvis hun bliver sur, så siger du bare at den anden ikke virker eller sådan noget. For du skal bruge hvad du gerne vil.
Håber jeg kunne hjælpe❤️

  • C, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat