Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Makeup

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg har ikke prøvet noget der minder om men hvis det var mig ville jeg prøve at tage vild make up på (hus din mor) og så sige at du føler dig mere som dig fordi du syndes det er sejt og smukt. Din mor har jo ikke lige frem sagt at du IKKE må gå med det 🫶

  • Anonym, Pige, 12 år

Prøv at fortælle din mor hvordan du føler at du er dig når du har makeup på. Hvis hun ikke lytter til dig, så prøv at få din far til at snakke med hende, hvis det altså er en mulighed. Et alternativ kan være at tage makeup på der hvor du skal hen (skole, sammen med venner osv.) og så tag det af før du tager hjem igen.

  • anonym, 12 år

hej jeg synes du skal sige til din mor at det er træls at hun siger det til dig og at det gør dig ked af det at hun siger det til dig for du skulle kunne være dig samme med hende:)

kh pige på 13

  • m, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat