Brev

Kropshår

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey dreng på 15. Er selv 15 år er selv lige startet i niende klasse. Kan godt forstå hvordan du har det og så vil jeg lige sige at jeg har det helt modsat af dig. Jeg har næsten intet kropshår på hverken arme eller ben så jeg er ret misundelig på andre drenge som dig på at de rent faktisk har kropshår. Det jeg prøver at sige med det er at der næsten 100% sikkert ikke er andre der vil dømme dig for det men hellere være misundelige hvis de ikke selv har det. Håber jeg kunne hjælpe på en eller anden måde:)

  • Anden dreng, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat