Brev

Kropshår

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej! Jeg har selv ret tydeligt kropshår og har før haft det meget svært med det. Fra børnehaven og op til sidste år gik jeg aldrig med shorts eller t-shirts, men sidste år begyndte jeg at indse at det ikke er vigtigt. Nu går jeg tit med t-shirts og shorts og jeg har aldrig problemer med det. Der er aldrig nogen der snakker om det eller lægger mærke til det. Jeg syntes ikke du skal gemme det eller skamme dig over det for det føles så meget bedre at kunne gå i det tøj jeg har lyst gå i uden at tænke på det.

Held og Lykke 🙂

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej jeg forstår dig udemærked. I mine øjne er der to muligheder du kan være lige glad eller du kan babere det væk. Husk der er intet galt i at have kropshår. Håber jeg kunne hjælpe dig ☺️☺️

  • Pigen der prøver at hjælpe, Pige, 11 år

Hey dreng på 15. Er selv 15 år er selv lige startet i niende klasse. Kan godt forstå hvordan du har det og så vil jeg lige sige at jeg har det helt modsat af dig. Jeg har næsten intet kropshår på hverken arme eller ben så jeg er ret misundelig på andre drenge som dig på at de rent faktisk har kropshår. Det jeg prøver at sige med det er at der næsten 100% sikkert ikke er andre der vil dømme dig for det men hellere være misundelige hvis de ikke selv har det. Håber jeg kunne hjælpe på en eller anden måde:)

  • Anden dreng, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat