Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kroppen/udseende

Hey

Her på det sidste

er folk begyndt at gøre grin med mit udssende.

primært på grund af min højde 164

og mine briller

Ellers er jeg en trænet gut

som går i fitness og løber om kap.

Hvad gør jeg plz hjælp

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Der er rigtig mange lave drenge på min årgang (lavere end dig) og jeg tror også de har det svært ifht til deres højde. Jeg synes personligt ikke selv at det er et problem eller kigger på dem anderledes. Kan høre at du føler det er et problem og bliver drillet bare giv det et halvt til et helt år så er jeg sikker på at du vokser over alles hoveder.

  • Anonym, Pige, 14 år

hey.
så jaer jeg kender godt det med at blive drillet med sin højde og ærligt det er fkn nederen. men jeg prøvede nogle ting og fandt ud af, hvad der virkede bedst for mig.
selvom det var mega træls lod jeg være med at reagere på, hvad folk sagde. de begyndte at stoppe, fordi de så synes det blev kedeligt, at jeg ikke reagerede.
en anden ting kan også være at konfrontere dem omrking det. du kan fx prøve at sige sårn “hallo dude, det er jo ikke engang sjovt. altså det er sku da bare mega nederen stil”.

det faktum at folk driller dig med din højde og dine briller siger mere om dem end det gør om dig, fordi der er absolut ingen ting galt med at ha briller eller ikke være ligesom høj som mange af de andre.
håber det gav mening for dig.

  • hat#, Dreng, 15 år

Tænk ikke over det, det siger mere om dem, end det gør om dig.

De er nok misundelig på din veltrænet krop, og at du ikke siger noget om de andres udsende.

  • Sch, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat