Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Konfirmations outfit

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg er en pige på fjorten år, og blev konfirmeret sidste år. Der var et par ud af de få drenge, som ikke blev konfirmeret i jakkesæt, ligesåvel som der var en sjat piger, der ikke bar kjole. Jeg synes sagtens, man kan tillade sig det, og det bliver også mere og mere aktuelt. Det er din dag, og det er vigtigere at være dig selv og være godt tilpas, end at gå alt for meget op i andres meninger.
Desuden er det bare sejt og modigt, hvis man skiller sig ud.
Så jeg vil klart sige go for it!

  • Nianda19, 14 år

Giv dem en fuck og tag det på du vil! Om du vil have adidas bukser, kjole eller en lyserød trøje 🙂

  • Anonymous, 13 år

Der er ikke nogen der tvinger dig til at have skjorte på. Du kommer nok til at skille dig ud, og nogen kommer nok til at grine lidt af det. Men de griner kun fordi de ikke har modet til at bryde idylet.
Hilsen SandhedenRammerHårdt

  • SandhedenRammerHårdt, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat