Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Knopper

Hej jeg er en pige på 13

Jeg har røde knopper på mine arme. Det er ikke udslæt, men jeg er født med det.

Om sommeren kan jeg ikke lide at gå med trøjer uden armer da jeg ikke kan lide at folk kan se det.

Plz hjælp

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg tror ikke rigtig du kan gøre andet end at finde ud af hvordan du kan komme af med det (hvis man kan det🤔). Spørg dine forældre eller tag til lægen (evt. en hudlæge). Jeg har faktisk også selv knopper på benene, men har aldrig fundet ud af om man kan gøre noget ved det. Og husk at alle bekymrer sig om hvordan de SELV ser ud. Folk går ikke bare og glor på dig, og hvis de gør, så er det dem der er mærkelige🙄 alt held og lykke herfra😘

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej, jeg er en dreng på 15 år, jeg har også disse knopper, der er dsv ikke noget du kan gøre ved det. Du kan evt bruge noget fugtighedscreme, for at gøre dem mindre tydelige. Det er ikke noget du skal være usikker omkring, der er mange som har disse knopper, og folk kommer ikke til at kigge mærkeligt.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej, kender mange der har det, det er slet ikke noget man kigger på. Havde også altid langærmede trøjer på om sommeren, fordi jeg blev mobbet med at være sort. Der er ikke noget man kan gøre ved det, så man må bare acceptere det og udstråle at man er glad for det, for så syne smadre at det ef sejt og su blive også selv glad for det. Held og lykke herfra!

  • Kanal, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat