Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

klamme tænder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der er en ting, jeg ved som vi piger kan lide – og det er selvtillid. Jeg ved også for egen erfaring, at en dreng kan have noget virkeligt skævt ved sig, og stadig være hamrende charmerende! Lad dog ikke dine tænder stoppe dig. Tag en chance, hvad er det værste, der kan ske?

Og som du selv skriver, så får du nok snart bøjle på.

  • Optimisten, Pige, 16 år

Hej c:
Jeg har lige siden børnehaven døjet med at mine tænder har vokset ud til højre og venstre. Jeg har været igennem utallige besøg og samtaler hos tandlægen hvortil jeg har haft en del forskellige bøjler.
Var jeg i dit sted ville jeg helt sikkert få kontakt til din lokale tandlæge, er dette svært, ville jeg forslå at du fortalte dine forældre om dit problem. Måske de kan planlægge en tid for dig. Måske har du en skoletandlæge du kan få vejledning hos?
En professionel tandlæge kan helt sikkert vurdere hvad der skal til for at du kan få et flot smil igen c:

//Liam

  • Liam, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat