Brev

Kikset,nørd osv…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej! Jeg vil bare sige at jeg har også briller og i starten var jeg mega utilfreds men jeg har lært at holde af det og gøre det til mit eget😅 Nu er jeg faktisk stolt over at have briller😊 Håber ikke, at det st have briller betyder at man er en nørd eller kikset eller sådan noget i din klasse, for det er da flot at have briller!

  • Liljen, 14 år

hej pige på 11 år

Du skal på ingen måde være bekymret. I dag er det fuldstændigt naturligt at have bøjle og briller. Jeg går i 9 klasse og der er stadig nogen i min klasse der har bøjle og såmænd også briller. Det er ikke noget vi går og lægger mærke til. Pigen i min klasse der har bøjle og briller er mega sød, der er ingen der kommentere eller siger noget om hendes udsene. De kigger måske på dig anderledes i 2-3 dage og så vender de sig til det. Du skal på ingen måde være bekymret.

Hilsen en pige på 16 år

  • Marie, Pige, 16 år

Tak💛
Kh mig der skrev brevet

  • Hjælperen, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat