Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pæn?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!

Du er hent perfekt som du er, og jeg er sikker på at du er mindst ligeså pæn somme dine veninder🫶

Man kan ikke gøre noget ved hvor store ens bryster og røv er. Man kan selfølgelig få det kunstigt behandlet, når man bliver ældre, men det vil jeg virkeligt ikke anbefale. Dog skal du tænke på at du kun er 14 år, og ens bryster er faktisk ikke færdigbokset, før man er omkring 20! Så der er stor chance for at både din røv og bryster når at blive en del større.

Husk at du er perfekt som du er, og at om man er pæn ikke afgøres af ens bryster og røvs størrelse!

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej. Jeg er selv (for at sige det rent ud) flad som en dør. Var virkelig trist over min krop da jeg var på din alder, mens jeg bare så alle pigerne på min årgang vokse. Jeg tror det er vigtigt at tænke på at grunden til at du har det dårligt med din krop er usansynlige skønhedsidealer. Og beauty standards ændre sig hele tiden. Google det. Hvert årti har en ny ideél drømmekrop og det er meningsløst at prøve at følge med.

Mit bedste råd er at se dig selv i øjnene og acceptere at du ser ud som du ser ud. Det kommer ikke til at ændre sig særlig meget selv med træning og slankekur. Jeg synes man ser smukkest ud når man er selvsikker og glad for sig selv, både udenpå og indeni. For din krop betyder ikke særlig meget til slut. Det er ligemeget om du er smuk hvis ikke du elsker dig selv. Når man har sine sidste minutter inden man dør kommer du så til at tænke “jeg ville ønske jeg havde haft en større røv da jeg var ung” eller “jeg ville ønske jeg havde elsket mig selv mere da jeg var ung”. <3

  • den smukke dør, Pige, 16 år

Kære skønneste pige på 14 år!

Du er smuk præcis som du er! Det er en dårlig vane at sammenligne sig med andre, for alle er unikke på hver deres måde inklusiv dig. Du er lige som du skal være!

Jeg har ikke selv prøvet men har hørt man kan træne sin røv, det skulle nok gøre den lidt større. Og man kan også få nogen plastik operationer og det samme med ens bryster der kan du også få lavet en plastik operation. MEN når det så er sagt syntes jeg altså at du er perfekt som du er! Jeg har selv ingen former, det er så træls, men det skal ikke ødelægge ens liv.

Husk du er god nok som du er! Og lad vær med at sammenlign dig med andre.

Håber mit svar hjælper bare en smule.
De bedste hilsner
Pige 15 år.

  • Pige 15år, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat